Speciaal voor  ZZP'ers

€ 7,-

Ochtendstond

09.00 - 12.00

              

Koop nu!
€ 8,50

Lunch Power

12.00 - 17.00

              

Reserveer!
€ 10,-

Avondrust

17.00 - 21.30

              

Boek nu!
€ 75,-

ZZP Abonnement

09.00 - 21.30

              

Profiteer
Read 2351 times

 

 

Kom Ondernemen in De Serre

 

Wat is ondernemerschap in een buurtonderneming? Buurtonderneming De Serre is een stichting zonder winstoogmerk. Om de buurtonderneming laagdrempelig en toegankelijk te houden wordt De Serre beschikbaar gesteld voor iedereen. 

De Stichting heeft echter ook de doelstelling om de exploitatie en het beheer & onderhoud kostendekkend en rendabel uit te voeren. Daarom willen wij (buurt)ondernemerschap stimuleren en daartoe verhuren wij comfortabel en goed ingerichte ruimtes. Alles in De Serre staat in het teken van kostendekkenheid, rendement en economische zelfstandigheid. Natuurlijk hoeft u zich als 'nieuwe-producent' van een (buurt)activiteit niet direct te storten op het ondernemerschap met alle risico's van dien. Wij ondersteunen (startende) ondernemers met het opstarten van hun eigen bedrijf(je), projectontwikkeling & aanvraag, website, marketing, pr en communicatie. Zolang uw inzet, uitvoering en organisatorisch vermogen 'zelf voorzienend' is kunt u tegen zeer concurrerende prijzen een geschikte ruimte bij ons huren. Ook als uw nieuwe 'activiteit' niet van meet af aan 'rendabel' is zijn er volop mogelijkheden in De Serre. Onze speciale commissie 'Bijzondere Programmering' buigt zich over kansrijke activiteiten die een meerwaarde hebben voor de buurt én voor De Serre!

 

ZZP Business Center
Natuurlijk is De Serre ook een ontmoetingsplaats voor ZZP-ers en vooral een gezellige plek om met elkaar af te spreken óf om ontspannen te werken aan uw opdrachten. De Serre beschikt over zowel een bekabeld als een wifi-netwerk. In de omgeving van De Serre is het gratis parkeren! Onze prachtige ruimtes zijn beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten, het ontwikkelen van buurtactiviteiten, cursussen, workshops, presentaties of bedrijfsevenementen. De Serre beschikt over alle faciliteiten en diensten om van uw bijeenkomst een succes te maken. Zo heeft de Serre 2 grote zalen, die flexibel in te delen zijn, en meerdere vergader- en cursusruimtes. U kunt onze ruimtes éénmalig of voor langere tijd huren.

 

 

 

 

Algemene Voorwaarden

DE SERRE = GESLOTEN
DE SERRE = GESLOTEN

DE SERRE = GESLOTEN

Beste bezoeker,

Helaas is Buurtonderneming De Serre per heden gesloten voor onbepaalde tijd.
De Stichting vindt het onverantwoord om op vrijwillige basis de exploitatie
van de buurtonderneming voort te zetten. Naast de sterk teruggelopen verhuur-inkomsten,
kampt de buurtonderneming ook met ondehouds- en beheersdilemma's.
Het bestuur heeft na lang beraad besloten om het huurcontract op te zeggen.
De komende periode zullen nog enkele afrondende werkzaamheden
plaats vinden om de overdracht in goede banen te leiden.Wij danken een ieder
die een bijdrage heeft geleverd aan de 'openstelling' van
De Serre in de periode van 12 oktober 2012 t/m 1 oktober 2015.

Het bestuur en vrijwilligers van Buurtonderneming De Serre

logodeserre

 

DE SERRE = GESLOTEN

Beste bezoeker,

Helaas is Buurtonderneming De Serre per heden gesloten voor onbepaalde tijd.
De Stichting vindt het onverantwoord om op vrijwillige basis de exploitatie van de buurtonderneming voort te zetten. Naast de sterk teruggelopen verhuur-inkomsten, kampt de buurtonderneming ook met onderhouds- en beheersdilemma's.

Het bestuur heeft na lang beraad besloten om het huurcontract op te zeggen. De komende periode zullen nog enkele afrondende werkzaamheden plaatsvinden om de overdracht in goede banen te leiden.
Wij danken een ieder
die een bijdrage heeft geleverd aan de 'openstelling' van De Serre in de periode van 12 oktober 2012 t/m 1 oktober 2015.

 

Het bestuur en vrijwilligers van Buurtonderneming De Serre

logodeserre