Stichting

Stichting

Op onze website staat kunt veel informatie vinden over Stichting De Serre. Er zijn verschillende artikelen over 'buurtondernemerschap', 'businessmodellen', initiatieven van de stichting als 'buurtnderneming', erkenningen en publicaties. De Serre is een stichting zonder winstoogmerk en wordt niet structureel gesubsideerd. Het meewerkend bestuur, onze vrijwilligers en enthousiaste stagiaieres maken het mogelijk om De Serre kosten dekken en rendabel te exploiteren.

Lees verder
Ondernemen

Ondernemen

Buurtonderneming De Serre is de ideale locatie voor ondernemende geesten, klein en groot. De Serre is uitstekend toegrust om uw zakelijke bijeenkomsten en veragderingen tot een succes te maken. Als ZZp'er kunt bijvoorbeeld gebruik maken van onze 'Business Center' om te werken, gasten te ontvangen of bijeenkomsten te organiseren. In de nabije omgeving is het gratis parkeren en u kunt overal gratis internetten in De Serre (wi-fi en bekabeld). Daarnaast hebben wij verschillende lokalen die prima zijn uitgerust met verschillende desktop computers.

Lees verder
Evenementen

Evenementen

Buurtonderneming De Serre wordt niet structureel gesubsideerd. Incidenteel worden er wel 'evenementen' georganiseerd met behulp van sponsoring, fondsverwerving en project-middelenen. De Serre oragniseert 'open dagen', 'seizoensopeningen & -aflsuitingen', '4&5 Mei vieringen', live verslagen van 'sportevenementen' zoals het WK 2014 en nog meer initiaven die voor buurtbewoners en ondernemers van belang zijn.

Lees verder
Actueel

Actueel

De Serre is de ontmoetingsplek van bewoners en ondernemers in het ZW-Kwadrant in Osdorp. Verschillende organisaties en instellingen organiseren regelmatig bijeenkomsten, activiteiten en cursussen rond verschillende thema's die direct met buurtbewoners en ondernemers te maken hebben. De Buurtonderneming doet hier regelmatig verslag van, faciliteert hen en helpt ZZP'ers met pr-communicatie, werving en (sociale) media.

Lees verder
DE SERRE = GESLOTEN
DE SERRE = GESLOTEN

DE SERRE = GESLOTEN

Beste bezoeker,

Helaas is Buurtonderneming De Serre per heden gesloten voor onbepaalde tijd.
De Stichting vindt het onverantwoord om op vrijwillige basis de exploitatie
van de buurtonderneming voort te zetten. Naast de sterk teruggelopen verhuur-inkomsten,
kampt de buurtonderneming ook met ondehouds- en beheersdilemma's.
Het bestuur heeft na lang beraad besloten om het huurcontract op te zeggen.
De komende periode zullen nog enkele afrondende werkzaamheden
plaats vinden om de overdracht in goede banen te leiden.Wij danken een ieder
die een bijdrage heeft geleverd aan de 'openstelling' van
De Serre in de periode van 12 oktober 2012 t/m 1 oktober 2015.

Het bestuur en vrijwilligers van Buurtonderneming De Serre

logodeserre

 

DE SERRE = GESLOTEN

Beste bezoeker,

Helaas is Buurtonderneming De Serre per heden gesloten voor onbepaalde tijd.
De Stichting vindt het onverantwoord om op vrijwillige basis de exploitatie van de buurtonderneming voort te zetten. Naast de sterk teruggelopen verhuur-inkomsten, kampt de buurtonderneming ook met onderhouds- en beheersdilemma's.

Het bestuur heeft na lang beraad besloten om het huurcontract op te zeggen. De komende periode zullen nog enkele afrondende werkzaamheden plaatsvinden om de overdracht in goede banen te leiden.
Wij danken een ieder
die een bijdrage heeft geleverd aan de 'openstelling' van De Serre in de periode van 12 oktober 2012 t/m 1 oktober 2015.

 

Het bestuur en vrijwilligers van Buurtonderneming De Serre

logodeserre