Opendag 11 mei 2013

21 Jun 2014 Read 859 times

Buurtonderneming De Serre had op 11 mei j.l. een open dag. Ondanks het slechte weer was er een grote opkomst van buurtbewoners en belangstellenden.

De rondleiding, het volgen van workshops over ‘imago’ * (door Lorenzo Homoet) en ‘het vertellen van verhalen’ * (door Angelique van der Pol) werden hoog gewaardeerd. Veel bezoekers hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een proefles Zumba en/of Yoga te volgen. De catering werd perfect verzorgd door de buurtmoeders. Veel bedrijven uit de buurt hebben bijgedragen aan het succes van de open dag. De nieuwe beheerder van De Serre (Stichting De Serre) is verheugd over de hoge betrokkenheid van de buurtbewoners en de ondernemers om De Serre als buurtonderneming voor de buurt te behouden. De Serre is in oppervlakte een groot gebouw en biedt veel faciliteiten. Twee grote zalen en nog diverse kleine zalen. Een professionele keuken. Een computerlokaal. Snel WiFi etc. Als cursus- en vergaderruimte wordt van De Serre gebruik gemaakt door diverse instellingen. De Serre ligt centraal in Amsterdam Nieuw-West (tegenover Tuincentrum Osdorp) en is gemakkelijk bereikbaar. Tevens zijn er in De Serre diverse cursussen en workshops zoals Zumba, Yoga en de Typedocente. Daarnaast fungeert de Serre als buurtplatform. Binnenkort zal de Serre worden uitgebreid met een horecavoorziening. U kunt dan in De Serre iets komen drinken/eten en contact maken met buurtgenoten. ZZP-ers uit de buurt kunnen De Serre als werk- en vergaderruimte gebruiken. Stichting De Serre is verheugd over de hoge betrokkenheid van de buurtbewoners en de ondernemers.

More in this category: Soulful Sufi »
DE SERRE = GESLOTEN
DE SERRE = GESLOTEN

DE SERRE = GESLOTEN

Beste bezoeker,

Helaas is Buurtonderneming De Serre per heden gesloten voor onbepaalde tijd.
De Stichting vindt het onverantwoord om op vrijwillige basis de exploitatie
van de buurtonderneming voort te zetten. Naast de sterk teruggelopen verhuur-inkomsten,
kampt de buurtonderneming ook met ondehouds- en beheersdilemma's.
Het bestuur heeft na lang beraad besloten om het huurcontract op te zeggen.
De komende periode zullen nog enkele afrondende werkzaamheden
plaats vinden om de overdracht in goede banen te leiden.Wij danken een ieder
die een bijdrage heeft geleverd aan de 'openstelling' van
De Serre in de periode van 12 oktober 2012 t/m 1 oktober 2015.

Het bestuur en vrijwilligers van Buurtonderneming De Serre

logodeserre

 

DE SERRE = GESLOTEN

Beste bezoeker,

Helaas is Buurtonderneming De Serre per heden gesloten voor onbepaalde tijd.
De Stichting vindt het onverantwoord om op vrijwillige basis de exploitatie van de buurtonderneming voort te zetten. Naast de sterk teruggelopen verhuur-inkomsten, kampt de buurtonderneming ook met onderhouds- en beheersdilemma's.

Het bestuur heeft na lang beraad besloten om het huurcontract op te zeggen. De komende periode zullen nog enkele afrondende werkzaamheden plaatsvinden om de overdracht in goede banen te leiden.
Wij danken een ieder
die een bijdrage heeft geleverd aan de 'openstelling' van De Serre in de periode van 12 oktober 2012 t/m 1 oktober 2015.

 

Het bestuur en vrijwilligers van Buurtonderneming De Serre

logodeserre